Koeltechniek

Van koelkast tot diepvrieskamer

In de juiste temperaturen werken en bewaren is van cruciaal belang in elke horecazaak, supermarkt, beenhouwerij, bakkerij of delicatessenwinkel. Dat weten wij als geen ander. Voor een koeltechniek op maat van uw professionele noden, herstellingen en periodiek onderhoud bent u dus aan het juiste adres. Geen idee waar begonnen? We staan klaar met raad en daad.

Ontdek de verschillende koeltechnieken voor uw onderneming

koelkamers en diepvrieskamers

We berekenen een koel- en diepvrieskamer met de juiste capaciteit, zodat de kwaliteit van uw product optimaal blijft. Bewaren, invriezen of snelvriezen: we maken het mogelijk.

koelmeubelen

Van toonbanken tot wandkoelers, koeleilanden, vriesdeuren … Advies geven over een koeltechniek die uw producten van de ideale bewaartemperatuur voorziet is voor ons een koud kunstje.

Koeltechnieken voor horeca

We hebben een breed gamma aan installaties op maat van restaurants, cafés en hotels. De levering, plaatsing en het onderhoud nemen wij voor onze rekening zodat u kan genieten van een zorgeloze werkomgeving.