Over DP Koelservice

Van vader op zoon

Stijn Derous, zaakvoerder bij DP Koelservice

Aangenaam!

Ik ben Stijn Derous, zoon van Paul Derous (de oprichter van DP Koelservice in Loppem). Al ruim 15 jaar run ik met grote ambitie het bedrijf dat mijn vader meer dan dertig jaar geleden uit de grond stampte. Vanzelfsprekend, want ik versleet mijn tienerjaren tussen de koeltechniekers.

Koeltechniek is een stiel die constant evolueert en innoveert. En dat maakt het zo boeiend. Met veel passie volg ik de nieuwste ontwikkelingen op en implementeer ik ze in mijn installaties. Dat maakt dat ik al vanaf het projectontwerp het verschil kan en wil maken.

Ik denk dus met u mee van a tot z, en ga verder dan enkel installeren. Ik volg het project van concept tot onderhoud. Samen bekijken we op maat de mogelijkheden qua techniek, esthetiek, duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Want al die factoren zijn van belang bij DP Koelservice. 

Van klein tot groot project, van begin tot einde en van -25°C tot +25°C: DP Koelservice at your service!

Onze partner

Kwalitatieve installaties vragen om kwalitatief materiaal. Mitsubishi Electric is al sinds jaar en dag onze vaste partner. We kiezen voor hen omdat ze uitblinken in kwaliteit en omdat ze niet bang zijn van innovatie. Een beetje zoals ons dus.