Koeltechniek
Koeltechnieken voor horeca
Flessenkoelers, werktafelkoeling, tapkoeling, klimaatkasten voor wijn, koel- en diepvrieskasten, ijsmachines … In de horecasector is er heel wat koeltechniek vereist. We zorgen voor de perfecte temperatuur van uw gerechten en drank zodat uw gasten er optimaal kunnen van genieten. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste koeltechniek voor uw horecazaak!
Sint Elooi
Voor Sint Elooi realiseerden we een totaalconcept: van koeling voor dranken en een ijsmachine tot vaten en tankbier (2 x 1000l) over een koelkamer en warmtepomp voor koeling en verwarming. Ook de binnenruimte heeft altijd de juiste temperatuur met het ventilatiesysteem type D.
Rock Fort
De takeaway producten van Rock Fort blijven altijd lekker en vers met deze wandkoeling.
Atelier Tête Pressée
Plaatsen van een warmtepomp, koel- en vrieskamer en wandkoeling.
De Lekpot
Barkoeling op maat, een koel- én vrieskamer. Dat is de output van ons project voor De Lekpot.
KAAP Oostende
Plaatsing barkoeling voor cultuurcafé.