Airconditioning & warmtepompen

Van -25°C tot + 25°C

Haal de ideale temperatuur in huis met een airco of warmtepomp. Samen onderzoeken we het efficiëntste én meest esthetische systeem voor uw woning, kantoor, winkel of horecazaak. Bij ons is elke installatie maatwerk, dus u mag een piekfijne afwerking verwachten. Een oplossing op maat, uitstraling inbegrepen.

Kantoor Laureys – verzekeringen

Voor Kantoor Laureys ontwikkelden we een luchtwater warmtepomp. Daarnaast plaatsten we vloerverwarming in combinatie met compacte convectoren. Het ventilatiesysteem D, met zichtbaar kanaalwerk, garandeert ten slotte de optimaalste luchtkwaliteit.
i.s.m. Het Kantoor van Morgen

Telsmart

Om de bestaande vloerverwarming te ondersteunen, deed Telsmart een beroep op DP Koelservice voor de plaatsing van een warmtepomp. Zo heeft elke zone een ideale en aangename temperatuur.
i.s.m. Reflekt architecten

Kantoor A+ B Huygens

Klimaatplafonds staan gelijk aan groot comfort. In combinatie met het ventilatiesysteem D, creëerden we optimale luchtkwaliteit. Voor dit project lag de focus ook op specifieke afwerking: alles is volledig ingewerkt zodat niets zichtbaar is van de installatie.  
i.s.m. Het Kantoor van Morgen

Kledingzaak Juju

Een warmtepomp kan zowel koelen als verwarmen. De drie toestellen die we installeerden in deze winkelruimte, zorgen voor een ideale en stabiele temperatuur. Daarnaast zijn ze dankzij de specifieke afwerking een perfecte match met de industriële look van het plafond.

Besox

De airconditioning en ventilatiesysteem D die we plaatsten voor Besox, zorgt altijd voor optimale luchtkwaliteit. Daarnaast past het zichtbare kanaalwerk perfect bij de stijl van het kantoor.
i.s.m. Het Kantoor van Morgen

Optiek Dumont

In deze winkelruimte plaatste DP Koelservice airconditioning, zodat u shopt in een aangename temperatuur.

Particulier

DP Koelservice zoekt ook voor particulieren naar de juiste oplossing op vlak van airconditioning of warmtepompen. Zichtbare toestellen of volledig weggewerkt met subtiele roosters, alles is mogelijk!

Op zoek naar een sterke partner voor uw airconditioning, warmtepomp of koeltechniek?